Dunamenti Sporthorgász Egyesület

fejléc

Ajándékutalvány

Családtagjainak, horgászbarátainak, ismerőseinek, vagy bárkinek, aki horgászigazolvánnyal és érvényes állami horgászjeggyel rendelkezik, horgászati lehetőséget ajándékozhat.

Tekintettel arra, egyesületünknél a napijegy előre történő megváltására nincs lehetőség, az ilyen irányú igények kielégítése érdekében bevezetjük a napijegyre beváltható „Ajándékutalvány” értékesítését.

Az utalvány lényege:

Előzetes egyeztetés alapján a napijegy kategóriájának megfelelő áron (ifjúsági, felnőtt, sportjegy) ajándékutalvány vásárolható, ami a vásárlás évében, bármelyik napon, a Dunakeszi Kavicsbányató halőrházában, tó nyitvatartási ideje alatt, a feltüntetett kategóriájú napijegyre váltható be.

Az utalvány más horgászvízre nem érvényes!

Egy fő vásárló tetszőleges számú utalványt vásárolhat, több utalvány vásárlása esetén az utalványok egyenként, illetve több személy által azonos időben is beválthatók. Az ajándékutalványt a vásárló – amennyiben a jogszabályokban előírt horgászatra jogosító okmányokkal rendelkezik, – önmaga is felhasználhatja. (Napijegy előre történő megváltása.)

Ajándékutalványt, az egyesület halőrházában lehet vásárolni.

A 06-27-392-785 telefonszámon is lehet utalványt igényelni, és egyeztetés után a halőrházban átvenni.

Az utalvány vásárlásáról a vevő készpénzfizetési számlát kap.

Várjuk szíves érdeklődését.

Share