Dunakeszi Kavicsbányató

Dunamenti Sporthorgász Egyesület

fejléc

Horgászverseny

verseny

2017.04.29. 06:00-tól 13:00-ig

Nevezés: egyénileg

Nevezési díj:
Tagoknak:2.500,- Huf
Külsősöknek:3.500,- Huf

Nevezési feltétel:2017. évi érvényes állami horgászjegy

Nevezési határidő: 2017.04.28. 16:00-ig

Napirend:

06:00 – Sorsolás

06:00 – 07:00 között: Felkészülés, helyek elfoglalása

07:00 – 12:30 között: Verseny

12:30 – 13:00 között: Mérlegelés

13:00 – Eredményhirdetés

Érdeklődni és jelentkezni lehet:
Helyszínen a halőrházban vagy az alábbi telefonszámokon.
Izsóf István – Tel.:+36 20 951 3232
Aranyi Miklós – Tel.:+36 20 392 1209

Díjazás: I. – II. – III. helyezett és a legnagyobb hal.

Feltételek: Horgászni fejenként 2 bottal, botonként két horoggal, úszós vagy fenekezős készséggel lehet.

Mérlegelés után 1db 4kg alatti nemes hal elvihető, a többit vissza kell engedni kiméletesen a tóba!!!

fejléc

Felhívás Tagjainknak!

2017. Április 01.-én 07:00-tól 13:00-ig társadalmi munka lesz.
Metsző ollót, gallyvágó ollót, kapát, lombseprűt és gereblyét lehetőség szerint mindenki hozzon magával!

Köszönettel: Vezetőség

fejléc

telepites_0331

Telepítés

A Dunamenti Sporthorgász Egyesület által a Dunakeszi Kavicsbányató telepítéseiről részletesen és rendszeresen beszálomót fogunk tartani, eloszlatva minden szóbeszédet és tévhitet.

A legközelebbí telepités időpontját közzé fogjuk teni, így bárki aki nem látott még telepítést, a helyszínen saját szemével megtekintheti hogy is zajlik a folyamat.

Telepítés:
Március 31.-én 14 és 17 óra között újabb horogérett úszonyosok érkeznek.

fejléc

Teljesen kiolvadtunk…

Örömmel jelenthetem, hogy nagysokára teljesen jégmentes a tó!

 Minden kedves horgásztársunkat szeretettel várjuk a 06:30 és 17:30 között nyitvatartó Kavics Büfében.

20170304

fejléc

Hírhozó jelenti – Kérdésekre adott válaszok

Úgy e-mail-en, telefonon (ha sikerül) és más egyéb módon kérdéseket tettek fel látogatóink a Kavicsbányatóval kapcsolatban.

Amit sikerült megtudni, közreadom. Sajnos a tó még teljesen be van fagyva. Egyelőre nem lehet horgászni. Ahogy elnéztem a jeget, még legalább két-három hét, mire felenged.

Borzasztó, hogy nem lehet odatelefonálni, de valami kábelhiba van, amit csak a fagyok elmúltával tud a szolgáltató megcsinálni, addig a közzétett mobilszámon lehet érdeklődni.

Jött egy levél a kutyások egyikétől is, hosszú évek óta az a szabály ennél az egyesületnél, hogy kutyát nem lehet kivinni a horgászhelyre. Ennek okai: Egész addig nem volt megtiltva a kutyás horgászat, amíg (sok éve) egy szerencsétlen állatnak a szemébe(!) akadt egy horog. A kutya nem tudta, hogy nem szabad a botok között szaladgálni, a gazdi meg nem szólt rá. Aztán ott van a ravasz horgász. (tisztelet a nagyszámú kivételnek), aki éjszakai horgászatra hozta ki a kutyust, elővigyázatosságból horgászhelye mellé kötötte szegény jószágot. Aztán az ellenőrök döbbentek meg. Éjszakai ellenőrzés során megközelítve a „kutyával ellátott” horgászhelyet, a kutyus néhány vakkantással (ami a dolga) JELZETT, és akkor volt orsók reccsenése, zsinórok suhogása. Mire a halőrök odaértek, a harmadik, sőt negyedik botok szépen a parton voltak. Nos, felvállalva, hogy sok becsületes kutyás horgász érdekeit megsértik, be kellett tiltani a kutyás horgászatot.

Híreink szerint, a szabályt puhítani akarják, de egyelőre még érvényben van. Ivós horgász meg nem csak ezen a vízen van. (tudom, ez sovány vigasz) Ha zavaró módon viselkedik, ott és akkor kell szólni a szolgálatnak.

Azt hiszem nagyjából mindenre válaszoltam, amit megtudtam. Hajrá horgászok, írjatok, kérdezzetek, utánajárok.

Hírhozó: V. A. Lucky

fejléc

Hírhozó jelenti

Új hírek érkeztek a Dunakeszi Kavicsbányatóról. Vezetőségváltás volt, és új vezetőség új tervekkel állt elő. Megbízható forrásokból úgy értesültünk, hogy bevezetik a kedvezményes hétvégi jegyet, megváltozik a sportjegyre való horgászás eddigi szabálya, azt hiszem, kétszáz forinttal felemelik az árát, és két bottal lehet horgászni, lesz hétvégi bojlis jegy, lehet etetőhajót használni, némi díjfizetés mellett sátorozási lehetőség is lesz, családi események, rendezésére is lesz lehetőség, vízterülettel nem rendelkező horgászegyesületek részére kedvező feltételek mellett versenylehetőséget biztosítanak. Viszont továbbra is csak nyáron és hétvégén lesz éjszakai horgászat és májusig – előzetes hírek alapján – kb. 60 mázsa ponty kerül telepítésre!

Hírszerzőink ott vannak az egyesületben, és minden újdonságot megosztanak velünk. Ahogy megtudunk valamit máris közhírré tesszük. A friss hírekért keresse rendszeresen honlapunkat.

Hírhozó: V. A. Lucky

fejléc

Ráncfelvarrás

Az új év új lehetőség és számos fogadalom ideje, így az oldalunk sem lehet kivétel. Számos új információ és kisebb grafikai “ráncfelvarráson” fejlesztésen esett át az oldal. Aki esetleg nem járt nálunk még vagy akár visszatérő vendégünk esetleg, az is könnyen megtalálja az érdekes információkat mint a 2017-es szolunáris naptárat is ami szintén kisebb fejlesztésen esett át a korábbihoz képest.

Remélem mindenki legalább annyira szívesen látogatja az oldalt a jövőben mint amilyen lelkesen készül és próbál fejlődni.

Tisztelettel: Pletser Tamás

fejléc

Új “rovat” galléria…

Kedves olvasóink, örömmel jelenthetem, hogy oldalunkon az Önök jovoltából egy újabb rovat, pontosabban képes beszámolót inditunk “Önök küldték” címmel.
Oldalunkon lehetőséget biztosítunk minden kedves sporttársunk vagy vendég horgászunk számára, hogy az általa partrasegített fogását másoknak is megmutathassa.
Nincs más tehendője, mint a kapcsolat oldalra kattintva kitölteni az űrlapot vagy az ott megadott e-mail címre akár közvetlen is elküldheti nekünk a fogásról készült képeket.
Ide kattintva megtekinthető az Önök küldték rovatunk a képgalériában.

fejléc

bonusz

Díjmentes napijegy

Azok a napijeggyel horgászó vendégeink, akiknek a horgászata egy éven belül, négy alkalommal eredménytelen marad, ötödik alkalommal egy díjmentes napijegyet, azaz „bónusz” területi engedélyt kapnak.

A bónusz napi területi engedély használatának feltételei:

• Az eredménytelen horgászat után, a váltott napijegyet a halőrházban alá kell íratni, és meg kell őrizni.
• Négy aláírt, és a horgász saját nevére kiállított napijegyet a halőrházban le kell adni, és a leadáskor kérni lehet a bónusz napi területi engedélyt.
• A bónusz napi területi engedély, egy napijeggyel egyenértékű, és a hagyományos napijegyre elvihető zsákmány megtartására jogosít.
• A bónusz napi területi engedélyt kizárólag az a horgász veheti igénybe, akinek a nevére a négy hagyományos napijegy kiállításra került.
• A bónusz napi területi engedély igénylésének lehetősége, éjszakai és nappali horgászat esetére egyaránt biztosított.
• A horgászat befejezése után a bónusz napi területi engedélyt a halőrházban le kell adni.
• A bónusz napi területi engedély kizárólag abban az évben vehető igénybe, amelyik évben a hagyományos napijegyek vásárlása történt.
• A bónusz napi területi engedéllyel történő horgászat esetleges eredménytelensége, nem számít egy eredménytelen napijegyes horgászatnak.

fejléc

Ajándékutalvány

Családtagjainak, horgászbarátainak, ismerőseinek, vagy bárkinek, aki horgászigazolvánnyal és érvényes állami horgászjeggyel rendelkezik, horgászati lehetőséget ajándékozhat.

Tekintettel arra, egyesületünknél a napijegy előre történő megváltására nincs lehetőség, az ilyen irányú igények kielégítése érdekében bevezetjük a napijegyre beváltható „Ajándékutalvány” értékesítését.

Az utalvány lényege:

Előzetes egyeztetés alapján a napijegy kategóriájának megfelelő áron (ifjúsági, felnőtt, sportjegy) ajándékutalvány vásárolható, ami a vásárlás évében, bármelyik napon, a Dunakeszi Kavicsbányató halőrházában, tó nyitvatartási ideje alatt, a feltüntetett kategóriájú napijegyre váltható be.

Az utalvány más horgászvízre nem érvényes!

Egy fő vásárló tetszőleges számú utalványt vásárolhat, több utalvány vásárlása esetén az utalványok egyenként, illetve több személy által azonos időben is beválthatók. Az ajándékutalványt a vásárló – amennyiben a jogszabályokban előírt horgászatra jogosító okmányokkal rendelkezik, – önmaga is felhasználhatja. (Napijegy előre történő megváltása.)

Ajándékutalványt, az egyesület halőrházában lehet vásárolni.

A 06-27-392-785 telefonszámon is lehet utalványt igényelni, és egyeztetés után a halőrházban átvenni.

Az utalvány vásárlásáról a vevő készpénzfizetési számlát kap.

Várjuk szíves érdeklődését.